"Flower of Scottland"

BLANC i NEGRE > "Flower of Scotland"No hi ha dubte que Escòcia és un lloc amb un caràcter peculiar. El seu lema nacional, "Nemo me impune lacessit" (es pot traduir com a "Ningú no em provoca amb impunitat") i el seu himne “Flower of Scotland” així ens ho manifesten.

La seva cultura i tradicions, els seus paisatges i la seva gent han transcendit més allà de les seves fronteres. Qui no coneix el golf, el whisky, els estampats de quadres escocesos, en Sherlock Holmes i el monstre del llac Ness. Els seus nombrosos i famosos escriptors, com Walter Scott, Louis Stevenson, Arthur Conan Doyle i Robert Burns, aquest entorn els ha donat motiu d'inspiració.

Indrets, tan idíl·lics com misteriosos, fan les delícies del fotògraf. Castells centenaris, llacs de somni, platges salvatges, muntanyes abruptes, prats i boscos frondosos conformen el paisatge d'aquesta terra. No és estrany que s'hi hagin originat nombroses històries, mites i llegendes. Aquesta nació de contrastos no ens pot deixar mai indiferents.