divendres, 12 de maig del 2017

Paisatges de Catalunya I - Riu Brugent


Cal treure la càmera no sols en època de vacances. No hi ha dubte que quan visitem algun indret fora del que ens és quotidià i, sobretot, si es tracta d'un país exòtic, la novetat i les circumstàncies ens  aboquen a fer centenars de fotografies. Després sembla que la càmera ja pot quedar "al calaix" fins la propera ocasió. A Catalunya tenim una geografia molt variada que ens pot proporcionar imatges de paisatges inoblidables sense tenir que anar molt lluny.
És per això que he cregut interessant començar amb una secció específica de llocs del país que crec que val la pena visitar. No seran tots i segur que en faltaran de remarcables però això no fa que aquestes entrades perdin interès.
L'última sortida que he fet ha estat al riu Brugent. És accessible des del poble d'El Pinatell o des de Farena. Es baixa fins el curs d'aquest afluent del riu Francolí i en seguim el seu curs una estona. Pel camí podem fotografiar vistes d'aquesta zona de l'Alt Camp. Un cop al cantó del riu  podem veure diversos molins en runes, tolls d'aigua i una abundant vegetació d'alzines i pins, entre molts altres atractius.




si voleu saber més...https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/15c0f5d810bd4c61

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada