diumenge, 1 de setembre del 2019

Scottish people


En el món globalitzat d'avui dia ens pot semblar que cada cop és més difícil trobar aspectes típics i tòpics de la gent del país que visitem. Per a mi, ja que sóc ciutadà de l'Unió Europea, això es fa especialment palès quan viatjo per aquest continent. Sembla com si la mirada del fotògraf, quan és a prop de casa seva, és vagi tornant menys curiosa i atenta.
En els països europeus es manifesta una cultura coincident en molts punts i uns costums similars en certs aspectes, però, tot i que  semblen tenir molts punts en comú, també s'hi evidencien fets diferencials de caràcter cultural i altres maneres d'entendre la vida. Sempre hi podem descobrir els tòpics i formes de pensar lligades al caràcter del país. En definitiva, aspectes diferencials dignes de fotografiar.
A Escòcia em vaig centrar més en la foto de paisatge però sempre van quedar unes poques ocasions en que  la gent també va ser la protagonista. Ja fos com a reclam turístic o no, els kilts, les gaites, els estampats escocesos, el golf, els monstre del llac Ness i altres aspectes típics  d'Escòcia estaven allà reclamant els seu dret, ni que fos breument, a entrar en el meu diari de viatge.





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada