dilluns, 11 de novembre del 2019

No sols de fotografia viu el fotògraf!



L'estiu acostuma a ser un parèntesi  pel que fa a l'oferta cultural a la ciutat, però, després de les vacances, torna amb força a la tardor. I com que podem dir: "No sols de fotos viu el fotògraf", cal repassar aquelles exposicions a la ciutat de Barcelona interessants  per la nostra cultura visual.
El vídeo és protagonista a la Pedrera, on Bill Viola (NY 1951), amb l'exposició "Miralls de l'infinit" no ens deixa indiferents. Aquest gran artista pioner del videoart, ens dona què pensar amb les seves profundes imatges en moviment. El temps agafa una alta dimensió per endinsar-nos en un món interior.
A la Fundació Mapfre podem veure "Tocar el color. La renovació del pastel", on revisararem la tècnica en si i la seva història.
Encara no he pogut anar a visitar l'experiència immersiva en l'art de Monet al Centre d'Arts Digitals, però promet ser molt interessant.
A CaixaFòrum, cinema i fotografia ens passegen pel gran escenari que representen les metròpolis."Càmera i ciutat".
També de música viu el fotògraf i en pot treure inspiració en el mateix lloc que l'anterior amb l'exposició: "Òpera, passió, poder i política"
També podem visitar diverses mostres fotogràfiques en galeries com Validfoto, Fotonostrum i Fotocolectania, o bé en espais culturals i centres cívics, com Espai 30 a la Sagrera o l'espai Golferichs. N'hi ha moltes més que podem consultar fàcilment a internet. Algunes són excel·lents i dignes de veure, totes val la pena visitar-les.
Prepareu agendes! Feu cultura!
Una imatges de l'exposició de La Pedrera ens serveixen de mostra:







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada