diumenge, 9 de juliol del 2023

Nous temps i noves tecnologies - Associació i col·laboració

En l’anterior post parlava de usar l’A.I. per generar imatges a partir de paraules. En aquest, he usat paraules com “associació” i “col·laboració” per generar un text també amb mateix procediment. Vet aquí el resultat:

“L'associacionisme i la col·laboració són dues formes d'interacció social que ofereixen diversos avantatges. Totes dues fomenten la solidaritat. L'associacionisme permet als membres d'unir-se per aconseguir un objectiu comú, brindant suport mutu en el procés. Aquesta unió pot ser especialment útil en situacions de lluita o adversitat.

Hi ha diverses raons per les quals associar-se i col·laborar. Pot ser beneficiós tant a nivell personal com professional. També ens permet complementar habilitats, coneixements i recursos. De l’associació i col·laboració, en resulten sinergies positives, on les forces de cada individu o entitat es potencien mútuament, permetent assolir els objectius de manera més efectiva”.

Sense tanta A.I. (intel·ligència artificial) l’associació fotogràfica QgatFoto, amb la que estic implicat, està organitzant un programa d’exposicions fotogràfiques i activitats afins. Aquestes han estat i seran possibles, se’ns dubte, gràcies a una col·laboració mútua i a la il·lusió per a projectes vinculats a una afició comuna: la fotografia.

La propera exposició del que anomenem “Espai fotogràfic” s’inaugurarà d’aquí a pocs dies i, no utilitza massa A.I. , més aviat fa servir la intel·ligència natural que també és molt útil. El fotògraf Enric de Santos ens presenta, utilitzant la fotografia tradicional, unes imatges que ens mostren la mirada de l'autor.

Ningú dubte que la tecnologia ens aporta grans avenços i ens pot ser molt útil. Segur que l’A.I  serà un d’aquest que fan història. Però cal tenir en compte que sense aquests nous recursos també podem fer grans coses.


Per cert, esteu convidats/convidades tant a la inauguració com a l'activitat associada: conferència "45 anys en la vida d'un fotògraf". 

I ja que he parlat d'A.I. també a Sant Cugat del Vallès podeu visitar encara el festival Lumínic que ens presenta una mostra del que són aquestes noves tendències.

Aquestes són imatges de la darrera visita guiada.






A Sant Cugat del Vallès la fotografia està d'enhorabona ja que, per fí, gaudim d'una programació continuada dirivada quasi bé en la seva totalitat de l'associacionisme i col·laboració.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada