dimecres, 27 de gener de 2016

Mercat fotogràfic "Phantom" i "Potato"

Fa poc he vist la notícia a la pàgina web "QUESABESDE" que la foto "Potato #345 (2010)" de Kevin Abosch s'ha venut per 1.000.000 d'euros.
"Potato #345 (2010)"


El 12 de desembre del 2014 vaig veure una notícia en aquesta mateixa web que deia així: ¿Vale esta foto 6,5 millones de dólares?

"El extravagante ranking de las fotos más caras de la historia se ha tambaleado esta semana con el fulgurante ascenso a la cumbre de “Phantom”, una imagen en blanco y negro del archifamoso y visitadísimo Antelope Canyon de Arizona. Obra del australiano Peter Lik, el comprador –del que se desconoce la identidad- se hizo con otras dos fotos de este conocido fotógrafo. El monto total de la operación asciende a la escalofriante cifra de 10 millones de dólares. Es el flashazo principal de una semana de números de vértigo, como los 300 millones de usuarios registrados que ya ha alcanzado Instagram".


M'agradaria fer un oferiment...en els meus arxius tinc una imatge: "2009-07 - Islàndia", on també hi podeu observar un fantasma. Està realitzada  amb una Pentax 67II i pel·lícula TMAX 100. Si hi ha algú interessat en pagar uns quants milions en parlem.En referència a la següent foto titulada "Estesa de patates" realitzada amb una Nikon de 35mm. Podríem comptar el preu de cada tubercle?... Em podría fer ric?...O això no va així?. El cert és que el mercat de l'art és ben curiós.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada