dissabte, 22 de juliol del 2017

Compartir Fotografia.


La Fundació Foto Colectania organitza nombroses activitats per amics i socis. L'última va ser la clausura de l'exposició "Ramón Masats 1953-1965. Anys de joventut". La peculiaritat d'aquests esdeveniments és que ens donen la possibilitat de conèixer per boca de comissaris, autors i altres entesos, explicacions i opinions que sempre són de gran interès pels qui intentem seguir d'a prop el món de la fotografia. En aquesta ocasió Laura Tarré, comissària de la mostra i historiadora, ens va delitar amb els seus comentaris sobre l'autor, la seva obra i l'època que representa. Nombroses anècdotes ens van fer gaudir de la visita.
Us animo a apuntar-vos com a amics de la Fundació ja que cal col·laborar amb la tasca que realitza en pro de la fotografia. Les quotes són assequibles a totes les butxaques i ens permeten prendre part de nombroses i interessants activitats. Els amants de la foto no podem deixar de recolzar institucions com aquesta!.
Ja sé que Internet i les xarxes socials són avui dia el principal mitja de comunicació i informació, però també us aconsello compartir la vostra afició a través d'associacions, fotoclubs i altres Entitats dedicades a la fotografia. Potser sóc de la vella escola, però ho considero imprescindible.
Com sempre quan visito alguna exposició m'agrada, si puc, emportar-me un record...
 

  
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada