divendres, 10 de novembre del 2017

Arbres (The magic forest)


La humanitat sempre ha tingut una lògica vinculació al món vegetal. Tots els éssers vius estan lligats de forma natural. No sé si és perquè provenim del “mono”, tal com expliquen les teories evolutives de Darwin, però aquest vincle sempre ha estat especial amb els arbres. Les formes arbòries poden arribar a tenir per a nosaltres algún caire màgic. Freqüentment són presents en nombroses obres literàries. Faules, mites, poesies, novel·les i altres escrits diversos incorporen aquesta figura com un personatge més, fins i tot amb personalitat pròpia. El mateix passa amb la pintura i fotografia, “el arbre” és converteix sovint en un element essencial de la imatge.
Tot revisant els meu arxiu de negatius he pogut corroborar que aquesta relació amb la natura i en concret amb  "l'arbre" també ha tingut en mi una forta influència.
Les fotos que tot seguit podeu veure han estat realitzades amb format 6x7 i 6x6. Personalment, crec que igual que una pintura original i la seva reproducció impresa tenen poc a veure, un bon  tiratge fotogràfic sobre paper baritat i la seva imatge electrónica, tampoc són equiparables, però sempre ens donen una referència de l’obra de l'autor.

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada