diumenge, 30 de setembre de 2018

Fotografia des de "Hide"

Sempre és interessant experimentar i conèixer més de les especialitats fotogràfiques que no són les que practiquem habitualment. Per millorar la tècnica en la foto ornitològica, vaig poder gaudir de fotografiar des d'un "hide" en condicions òptimes. El "hide" ens ofereix la possibilitat de poder treballar a unes distàncies molt més curtes que si ens trobem a camp obert. També la preparació de l'escenari i l'incorporació d'aliments atractius per a cada tipus d'espècie a fotografiar faciliten la tasca.
Fa unes setmanes i, desprès de molts dubtes, vaig decidir  canviar la meva Olympus OMD-M5markII per una OMD-M1markII. I perquè dubtava? Doncs perquè tot i que la M1 és una càmera més ràpida i amb més prestacions, la M5 té característiques que la converteixen en una opció clara per l'aficionat avançat o, fins i tot, el professional. Cal valorar bé la compra! No oblidem que la foto la fa el fotògraf, i puc assegurar que tant amb una com l'altra hi ha molt camp per recórrer. 
Olympus i Casanovafoto ofereixen un excel·lent servei post-venda, que en el cas de la M1, ens dona l'oportunitat de fer l'activitat abans comentada acompanyats per Marcos Lacasa, fotògraf destacat en aquesta modalitat fotogràfica. 
Desprès d'una llarga espera no va ser possible observar cap rapinyaire. Ja se sap, els animals salvatges no sempre són previsibles encara que es prepari molt bé la sessió. Així que vàrem dirigir-nos a un altre "hide" per fotografiar passeriformes. Aquí l'èxit estava més assegurat i, si bé, en 30 minuts, no vaig aconseguir cap imatge digne d'ocells en vol, sí que me'n vaig emportar alguna bona foto. Per començar ja està bé, serà qüestió de seguir perseverant.


 

Una Mallarenga en vol però fora de focus. Serà qüestió de practicar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada