dimarts, 19 de gener del 2021

No oblidem els clàssics!

 


Vivim un temps en que el bombardeig d'imatges és constant. Els dispositius electrònics que ens acompanyen en el nostre dia a dia han aconseguit que la fotografia arribi a tothom i a tot arreu. Les xarxes socials difonen milions de fotografies a cada instant. Així i tot, cal no oblidar mai els "clàssics" en els que es fonamenta la foto actual. 

Dues exposicions imprescindibles de visitar tancaran portes aviat (29-01-21). En el Centre de Fotografia KBr de Barcelona tenim encara, si el confinament ens ho permet, ocasió de veure una representació notable de dos d'aquests grans fotògrafs: Bill Brandt i Paul Strand . 

Com que utilitzo aquest blog, principalment, com a diari personal i per anar fent un recull de la meva activitat fotogràfica, he cregut oportú encapçalar el recordatori amb una foto que vaig fer en visitar aquestes exposicions. Sempre intento en cada situació captar l'ànima del lloc i el moment. Em va semblar que integrar una part de la sala dintre d'una de les fotografies de Brandt seria una bona forma de explicar les meves sensacions i percepcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada