dimarts, 13 de juliol del 2021

Street photo a Marràqueix / Eid al Adha

Tot viatge es mereix un record final en paper! Per això procuro fer auto-publicacions  dels reportatges fotogràfics que tinc oportunitat de realitzar. Em permet tindre un recull fotogràfic fora dels mitjans electrònics que, poden ser molt útils, però també tenen limitacions.

Creuar fronteres és apropar-se a noves finestres de contemplació que produeixen en nosaltres sensacions abans desconegudes. Acostar-nos a aquests escenaris ens acostuma a seduir o fascinar i, també, com no, ens permet afegir noves imatges al nostre recull fotogràfic.

Viatjar suposa sortir de la rutina, abandonar allò que ens és quotidià, i obrir la porta a indrets que, fins que no visitem, no deixen de ser en certa manera desconeguts per a nosaltres. Cal anar a aquests llocs per descobrir de primera mà nous espais i experiències que activaran els nostres sentits.

Avui dia tenim fàcil accés a la informació. El que abans quedava limitat a la radio, la premsa o la televisió, ara s’ha convertit en més immediat i variat gràcies a Internet. Aquest mitjà permet que tinguem una finestra immediata oberta a la resta del món. Així i tot, aquesta forma d’obtenir coneixement sempre és limitada i no es pot substituir pel fet d’estar i viure en un lloc “in situ”. Quan viatgem podem gaudir d’un cúmul de sensacions molt particulars i personals que, ben segur, fan que se’ns renovi l’ànima.

Una etapa singular en el meu viatge a Marràqueix, a l'any 2014,  va ser la dels dies de la Festa del sacrifici o Eid al Adha. En ella vaig poder gaudir  de la "street photo" intentant explicar com és la vida als carrers de la ciutat. Us mostro un  petit recull de fotos...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada