dijous, 9 de setembre del 2021

Com passa el temps! - Documentar amb el mòbil

  

L’any 2011 la Fundació Foto Colectania mostrava “Women are Beautiful”, una coneguda sèrie de fotografies de Garry Winogrand. Fa pocs dies el Centre de Fotografia Kbr tancava una esplèndida retrospectiva de l’autor, així com la col·lecció d’imatges que Nicholas Nixon va fer a les germanes Brown.

Em sembla ahir que anava a la presentació de l’exposició de Colectania. Tinc la sensació que el temps passa molt ràpidament, i així deu ser, ja que esmento aquestes exposicions al Kbr un  cop acabades. Bé, serà qüestió d’anar escalfant motors per les properes!.

Sempre procuro no deixar les visites pel darrer moment. Es tracta d'evitar que inconvenients d'última hora facin que ens ho perdem. A més, si hi anem aviat, sempre tenim ocasió de repetir, cosa que recomano en moltes exposicions. La segona vegada és com rellegir un llibre, podem captar coses que se'ns has escapat a la primera. 

En la meva visita no disposava de càmera tradicional per documentar el post al blog però, tot i que l’utilitzo poc per captar imatges, el mòbil és un gran recurs en determinades ocasions. Quasi sempre el portem a mà i això és essencial per documentar el nostre dia a dia amb imatges.

Projecció a Kbr de fotografies del gran llegat de Winogrand.

La col·lecció dels retrats de les germanes Brown també ens fan pensar en el pas del temps.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada