dissabte, 1 de gener del 2022

Bon any fotogràfic !



Serà una mica bèstia, però he descartat arbres de Nadal, angelets, floretes i altres motius habituals en aquestes dates. A la vista del caire que estan agafant les coses, m’he posat una mica crític i he escollit aquesta foto d'un graffiti per desitjar un bon 2022. De fet aquest blog no deixa de ser com una mena de diari fotogràfic personal on expresar pensaments i sensacions.

La foto està feta a l'octubre del 2021 a la ciutat de Bergen. L’any l’he modificat amb Photoshop. També he esborrat un parell d’inscripcions que, des del meu punt de vista, no eren desitjables. En ell, un "nen amable" que potser coneixeu, ens ensenya el símbol universal de l'amor, però ens adverteix que està mirant-nos... hi ha un clar advertiment: Vigileu com feu les coses que si no us tocarà el rebre!. 

Podem tenir molts bons propòsits per aquest nou any , però hem de fer valdre entre tots aquesta dita de "Posar-hi fil a l'agulla". No perdem l'esperança, segur que Albert Einstein s'equivocava quan va dir: "No sé si l'univers serà infinit, però l’estupidesa humana sí que ho és".

Un començament una mica tràgic...però algú ho havia de dir!

Que no falti el bon humor i l’alegria...bon 2022!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada