divendres, 14 de gener del 2022

Fotonostrum - Barcelona Foto Biennale

 


Fotonostrum és una galeria ubicada al centre de Barcelona i que està dedicada a la fotografia. L'exposició actual és un recull de treballs fotogràfics reunits a l'anomenada Barcelona Foto Biennale. Les imatges exposades  corresponen a les obres premiades en la 15ª i 16ª edició dels Julia Margaret Cameron i Pollux Awards, encara que també s’hi afegeixen altres obres fotogràfiques.

Des del meu punt de vista la qualitat del que s’exhibeix és molt variada, i hi ha un excés de saturació de color, filtres i photoshop, però una visita a la sala ens pot donar una visió general de les nombroses tendències que hi ha avui dia en el món de la fotografia. Si t’agrada la foto sempre pot ser convenient i interessant fer-hi una visita.

Per cert, les fotografies exposades estan a la venda!

Una bona part del públic assistent a les exposicions fotogràfiques té el convenciment que les fotos tan sols es mostren. Sempre he trobat sorprenent aquesta percepció. Evidentment moltes de les fotos exposades no les penjaria a casa meva... però alguna que altre si. En aquest món en que la fotografia s`ha trivialitzat tant, cal donar-li valor quan ho mereix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada