dimarts, 3 de gener del 2023

Una exposició fotogràfica internacional en un plis!


No vull enredar a ningú, ja sé que el dia dels sants inocents va ser el 28 de desembre. Però...es pot fer una exposició fotogràfica en un plis? Doncs no. Per realitzar un treball seriós, a més de saber-ne, cal esforç, temps i dedicació. Ara bé, també podem optar pel que podem catalogar de "divertimento", i amb un plis, fer unes captures fotogràfiques sobre un tema concret, i amb un plas, realitzar-ne l'edició. 

Mirar de descontextualitzar formes, color i textures, sempre és un exercici fotogràfic divertit que ens acosta a l'abstracció i ens serveix per crear imatges si més no curioses. Si,finalment les presento a mida ben gran en alguna sala d'art de bona reputació igual dona el pego...ja,ja,ja.

Aquest darrer cap de setmana vaig compartir una estona amb el meu fill i nets en un indret on hi ha un circuit per fer acrobàcies amb bici. Mentre ells pasaven l'estona pedalejant entre els obstacles, jo ocupava el temps d'espera capturant unes quantes imatges de la seva activitat per tenir un record del dia. També se'm va ocòrrer buscar detalls en els blocs de pedra, formigó i fusta que constitueixen els elements per fer-hi equilibris. Volia aconseguir composicions que em proporcionessin una certa abstracció. 

Buf! Sembla que el cervellet del fotògraf no deixa de treballar mai, però bé, amb alguna cosa ens hem de distreure. Realment, tenir una afició sempre és gratificant. 




He editat un video on veureu totes les imatges obtingudes. Els elements que al principi són més reconeixibles, després s'acosten en el que ens fa pensar en la pintura abstracta. Si tens curiositat, has de prémer dos cops per carregar i reproduir:






3 comentaris:

  1. Com sempre una mirada i una curiositat molt engrescadora i didàctica. Felicitats. Moltes gràcies

    ResponElimina