diumenge, 17 de desembre del 2017

Toujours Paris!

Paris és una de les destinacions turístiques més populars del món. Es calcula que rep més de 40 milions de visitants estrangers al any, així que, si us veieu capaços, calculeu quantes fotografies es faran a la ciutat en aquest temps.  Es considera que és un dels llocs més visitats del planeta.
Si la fotografia consisteix en pintar o impressionar la pel·lícula o el sensor amb llum, no hi ha dubte que Paris n'és un lloc adhient. Ens ofereix inombrables ocasions per gaudir fotografiant. És coneguda també com la "Ciutat de la Llum" (Ville lumière ). Paris té molts  dels monuments més famosos i admirats del món. I, entre ells, n'hi ha un d'especialment emblemàtic, qui no coneix la Torre Eiffel?
Segurament qui ha passejat pel Camp de Mart observant aquesta esplèndida construcció de 300 m d'alçada i 7.300 tones, es pot plantejar que no cal captar-ne una nova imatge buscant un sentit estètic, per allò del: "ja està tot fet". És cert que les nostres fotos seran unes poques entre milions.  Així que, ens podem limitar a fer-nos una foto de record davant de la torre, o bé simplement, comprar-nos una postal que trobem original. Finalment, cap la possibilitat de gaudir d'altres sensacions i emocions que ens dóna el moment. Per exemple, si algú es sent amb forces, pot pujar els 1665 graons que ens porten a la visió de meravelloses panoràmiques.
Sincerament crec que si una foto no t'emociona pot ser oportú decidir no captar cap imatge. De totes maneres, cada cop que he visitat Paris, no m'he pogut estar de buscar el meu punt de vista particular d'aquesta estructura reticulada de ferro colat.
En aquest cas vaig utilitzar la Hasselblad (6x6) amb dues òptiques, un angular i un normal.






 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada