dilluns, 1 d’octubre del 2018

Maridatge de cultures: gastronomia i fotografia


Sempre m'ha agradat  barrejar diferents tipus de manifestacions culturals o artístiques dels llocs que visito. Una d'especialment interessant és captar amb la nostra càmera la cultura gastronòmica. El menjar, a més de actuar sobre el sentit del gust, també ho fa abans per l'olor i per la vista. L'estímul visual és bàsic a l'hora de percebre certes qualitats d'un aliment.  Formes, colors i textures, tenen  importància per valorar allò que mengem.
En un viatge a la Xina vaig voler fotografiar una activitat allà tan corrent com és la venda i consum de productes alimentaris al carrer. En aquesta ocasió vaig triar el blanc i negre amb la intenció de centrar l'atenció en l'escena en general i no pròpiament en el menjar. L'omissió del color no treu que siguem capaços d'entrar en situació.
Les fotos van ser realitzades amb una càmera Nikon D700 i un objectiu Nikon AF 24-70 f2,8.




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada