divendres, 8 de març del 2019

Lumínic festival


Hi ha una dita que parla que hi ha tres coses importants a la vida: "plantar un arbre, escriure un llibre i tindre un fill". Totes tres són meravelloses, però segur que en podríem afegir moltes més. Quantes persones tenen desitjos i vocació d'ajudar als altres, de protegir la natura, o d'aconseguir un món més just, entre molts altres de lloables. També és motiu de satisfacció personal treballar per difondre la cultura. Aquesta no s'ha d'entendre tan sols com entreteniment, ni com una cosa accessòria, s'ha de veure com quelcom important pel bé comú, essencial per créixer com a persones i formar la nostra identitat.
Aquesta darrera fita és la que m'ha portat a formar part de l'equip organitzador de Lumínic, un esdeveniment que neix amb la voluntat de divulgar la cultura fotogràfica. Esperem que aquest nou festival fotogràfic, que es celebrarà a Sant Cugat del Vallès, sigui en el futur un referent. 
Lumínic té com ideal el reconeixement del treball del fotògraf. Aposta més per la qualitat que per la quantitat, buscant autors d'alt nivell ja siguin consagrats o emergents. Al festival també hi haurà activitats que fomentaran el coneixement i reflexió sobre la fotografia. 
Fer-ho no ha estat fàcil, és tracta d'unir esforços i crear sinergies. Però estic segur que si en sou partícips no quedareu decebuts. 
Si en voleu saber més podeu consultar la web: www.luminicfestival,com





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada