dijous, 7 de novembre del 2019

Un exercici fotogràfic: el temps, un lloc, una idea i un panell


Quan fotografiem solem pensar el resultat final com una sola imatge però també és interessant considerar comunicar una idea a partir de la captació de diverses fotografies. Aquests instants els podrem mostrar en forma d'imatges múltiples sobreposades, com ja s'ha comentat anteriorment al blog (03/05/18), o bé en forma de díptic, tríptic o panell.
Quan em trobava sobre un pont que tenia vistes al Parc Gorki de Moscou, vaig observar que a sota hi quedava una pista on hi transitaven ciclistes, patinadors, skaters i vianants a peu. 
Una manera d'explicar aquest moment i la sensació de la variada multitud de gent que hi transitava, era escollir un sol punt de vista, un punt concret, i crear un panell que recopilés diversos instants de l'activitat que transcorria al seu voltant. La idea era buscar unes referències, com podien ser les línies pintades sobre l'asfalt, i prémer el disparador cada cop que hi passaven individus que em cridaven l'atenció. La marca blanca central al mig de l'enquadrament busca ser una referència visual que ajuda a crear unitat entre les imatges diverses.
Aquest és un primer resultat de l'exercici però se m'acudeixen altres possibilitats: escalar les imatges i crear noves realitats, podrien ser unes vies úniques en panoràmica vertical, o un tríptic mostrant diferents tipus de locomoció, o un  panell amb la foto central sense ningú i les dels voltant amb els transeünts,...la imaginació que no falti. 

1 comentari:

  1. M'encanta! I el toc a tot plegat és la marca blanca central de cada foto. Bravo!!!

    ResponElimina