dijous, 5 de març del 2020

Els carrers seran sempre nostres!

Quan vaig a veure una exposició acostumo ha agafar la càmera que sigui portable per documentar la visita, però, entrant a la seu de Fundació Mapfre a Barcelona, em van advertir que no està permès fer fotos a les exposicions. L'actual  correspon a una revisió del treball fotogràfic de Carlos Pérez Siquier, que ens mostra una mirada, espontània i trencadora amb els cànons estètics que imperaven a Espanya en aquells moments. Primer treballant amb blanc i negre i després en color, sempre sense abandonar aquesta particular visió que aportava frescor i originalitat al panorama fotogràfic.
També hi podem veure treballs més actuals, com paisatges i ambients, que no deixen de ser un retrat interior del propi autor. Una visita totalment recomanable!
Com que portava la càmera i em desplaçava amb moto per Barcelona, vaig aprofitar l'ocasió per captar algunes imatges de la ciutat. Alguna "street photo",  d'altres per fer una composició amb ombres dels vianants projectades a una vorera de l'Eixample, i finalment vàries de l'escultura "El Lucero herido" de Rebecca Horn a la Barceloneta. 
La fotografia és una activitat que ens pot donar moltes satisfaccions, però cal estar atent, buscar i no deixar escapar el moment. En molts indrets podem trobar imatges interessants! Aquí també podem utilitzar l'expressió: Els carrers seran sempre nostres!













1 comentari:

  1. Les ombres projectades al terra sempre son elements captivadors per a mi.

    ResponElimina