diumenge, 15 de maig del 2022

Paisatge a Costa Rica


Normalment m'agrada viatjar amb total llibertat i acostumo a buscar rutes, allotjaments, transport i activitats pel meu compte. També és cert que, de vegades, és molt còmode que experts en el país de destinació t'ajudin a preparar el viatge. L'agència Routes4world va ser l'escollida per organitzar un viatge a mida per Costa Rica.
 
Amb aquesta segona opció estem sotmesos a un calendari i ruta prefixada, però ens permet comptar amb gent coneixedora del país que ajudarà a optimitzar temps i recursos. Com ja hem anat veient en anteriors posts, aquest és un viatge amb nombrosos atractius pels amants de la fotografia. En aquest, el tercer i darrer dels dedicats a Costa Rica, faré un recull de fotos de paisatge. 

Si quan visitem un país la nostra intenció és captar temes variats com pot ser fauna, gent, paisatge etc, potser el més convenient és, a més de portar diverses focals, disposar de dos cossos de càmera. En un d’ells podem muntar una focal curta i en l’altre una més llarga i adequada per fauna distant.

En el meu cas, com acostuma a passar a la majoria de viatgers, tan sols portava una càmera. En estar centrat en la foto de fauna, altres temàtiques com són el paisatge o la fotografia “de record” quedaven més desatesos. Així i tot, sempre hi ha moments en que el panorama també és protagonista i convida a captar unes imatges que seran un bon complement per al nostre reportatge.

Començem per San José, la capital i aviat anem visitant llocs on la natura és la protagonista. Indrets amb noms tan sugerents com Tortuguero, Puerto Viejo, Arenal, Volcán Tenorio, Río Celeste, Rincón de la Vieja, Isla Chiquita, Monteverde i finalment Manuel Antonio són els punts de ruta.  













































1 comentari: