diumenge, 25 de desembre del 2022

Un nou projecte en moviment!


La visita a les col·leccions permanents del Moma comencen habitualment des d’un punt precís: “La nit estelada” de Vincent Van Gogh. Un quadre fascinant pintat per aquest geni a l’any 1889. En aquestes dates Van Gogh estava ingressat al Centre per malalts mentals de Saint-Rémy. Mentre els metges estudiaven el seu diagnòstic, el deixaven sortir a pintar en companyia d’un assistent. En una esplendorosa i inspiradora tarda primaveral el mestre va realitzar una de les seves obres més excepcionals. 

Ja fa temps que porto de cap un projecte fotogràfic que he volgut titular "Homo artists". Consta d'una col·lecció d'imatges que, d'alguna manera, pretenen fer una reflexió sobre les reaccions, relacions i vincles que tenim els éssers humans amb l'art. 

Aquest treball fotogràfic contempla diverses disciplines artístiques i consta de 36 a 40 fotografies pensades per fer-ne un foto-llibre, o bé per ser presentades com a exposició.

En moltes de les imatges que he triat, he utilitzat velocitats lentes d'obturació. És evident que una foto moguda no té perquè ser una foto dolenta. És un recurs utilitzat ja des dels inicis de la fotografia  i per a mi continua sent vàlid en l'actualitat.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada