dilluns, 27 de març del 2017

Utopia Photo Market


Una nova edició d' "Utopia Photo Market" ens ha permès acostar-nos aquest darrer cap de setmana a l'art de la fotografia. És una oportunitat única per conèixer alguns dels autors que, en aquests moments, estan produint nous treballs en l'àmbit fotogràfic.  Es venen no tan sols imatges, sinó idees, il·lusions, emocions, i visions úniques que són producte de la seva manera de veure la vida. En definitiva, el que hi podem veure, no són fotos aïllades sinó molt més.
En alguna de les exposicions que he fet, i en més d'una ocasió, m'han preguntat: "Ah!, però es venen les fotografies?". La resposta és: Evidentment que sí!
Els preus en el món de l'art són els que són. Ens pot semblar molt o poc, i els podem creure més o menys discutibles. És un mateix qui ha de decidir si, el que compra, ho val o no ho val. Però repeteixo, no oblidem el que comprem: Talent!


Cada autor ens mostra la seva visió de la vida.

 
Una de les conferències: David Airob ens presenta a Joan Guerrero, que ens fa una emotiva exposició de les seves vivències com a fotoreporter .

Un dels autors (Manel Serra), mostra la seva obra en un dels estands.
Aspecte general del Photo Market. Personalment, crec que seria interessant  incrementar l'espai i la difusió de l'event.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada