dijous, 18 de gener del 2018

Un passeig per Montjuic

La fotografia ha tingut històricament una sèrie de moments decisius en referència a la seva popularització. A l'any 1888 Kodak va marcar una fita: "vosté premi el botó que nosaltres farem la resta". A l'any 1925 Leica va llençar al mercat la primera càmera de 35mm que es generalitzaria en el segle XX. Finalment, avui dia, sobretot gràcies a la revolució que ha suposat la tecnologia digital, quasi tothom disposa de mecanismes de captura de la imatge constantment al seu abast.
Tot i que el mòbil pot ser una eina útil, jo prefereixo una càmera o sistema fotogràfic per a captar allò que em crida l'atenció. Podem trobar al mercat càmeres de reduida mida i pes, a la vegada, que ens dònen moltes més prestacions i possibilitats que un mòbil.
Aquest darrer cap de setmana vaig fer un petit passeig per Montjuic. Varen ser  sols uns parell d'hores, però anar amb una rèflex i  objectius se'm feia feixuc. Finalment vaig decidir que amb una petita mirrorless no hi havia excuses.
Escollim el mecanisme que escollim, el que és cert, és que val aquella dita de: "La millor càmera és la que portem a sobre".







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada