dijous, 25 d’abril del 2019

Homenatge a Notre-Dame


Com no!, cada cop que he visitat París he volgut fer alguna foto de la catedral de Notre-Dame. Ja sigui vist des de l'exterior, integrat dins del paisatge urbà de la ciutat, o bé, des de l'interior, és indubtable que el monument té i ha tingut sempre un gran atractiu. Malauradament, recentment ha estat motiu d'una tràgica notícia. Primer portada de diaris i altres mitjans de comunicació, després el temps  fa que la notícia quedi en segon terme. La fotografia sempre m'ha traspassat aquesta  sensació que no hi ha res inamovible, però quan passen coses com aquesta se'm fa més evident. Les coses canvien més ràpidament  del que en principi podem imaginar, i val la pena recórrer al document fotogràfic per  recordar allò que era i ja no és.
Espero que la reconstrucció sigui feta amb seny i bon criteri, i que d'aquí uns anys puguem gaudir d'aquesta magnífica catedral renovada.
Els dos darrers cops que vaig fotografiar la Ciutat de la Llum vaig utilitzar càmera de format mig i pel·lícula en blanc i negre. 











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada