dimarts, 24 de març del 2020

Des de la finestra


Mentre dura el confinament, és una sort poder gaudir, de la vista d'algun jardí. Tan se val que sigui propi o del veïnat, la qüestió és que la presència de vegetació sempre sol ser agradable als nostres sentits. Si som observadors, amb paciència i perseverança, igual podem captar imatges interessants des d'alguna de les finestres de casa nostra.
Quan vaig decidir adquirir el Zuiko 300 F4 Pro pensava que potser em  suposaria una despesa excessiva per l'ús que li podria arribar a donar, però, de tant en tant, sempre trobo alguna ocasió per utilitzar aquesta òptica.
En aquests complicats dies que estem vivint no he deixat de banda la vessant de la fotografia ornitològica. L'esclat de la primavera es manifesta amb esplendor, i els brots tendres atrauen a diverses espècies d'ocells. En un matí d'observació, he pogut captar-ne alguns amb la meva càmera a l'arbrat que queda a uns pocs metres de distància. Les dues primeres fotos són de fa poc però també fetes des de la finestra que dona a un balco on havia col·locat un parell de troncs i una mica de menjar.  
La natura sempre mereix la nostra admiració!

Pitroig

Mallarenga emplomallada

Mallarenga carbonera

Garsa

Mallarenga blava

Pardal

Tallarol vulgar

Tallarol de casquet


1 comentari: