dissabte, 7 de maig del 2022

Biodiversitat a Costa Rica

 


Tot i que Costa Rica no és un país de gran superfície (51.000 km2), si que és un dels que té major biodiversitat del planeta. En ell s’hi concentra entre el 5 i 6% del total. Per les seves condicions climàtiques i geogràfiques, i també per la política proteccionista que s’hi porta a terme, Casta Rica posseeix ecosistemes i hàbitats diversos propicis per a la proliferació de la vida salvatge.

La riquesa faunística d’aquest territori s’explica perquè ha estat zona d’intercanvi entre dues masses continentals. També perquè hi ha zones muntanyoses  que originen diversos tipus de selva o bosc amb nombrosos i variats microclimes. Les seves costes, amb platges de sorra, esculls i  manglars són un lloc ideal per moltes espècies animals.

En un post anterior comentava la tècnica fotogràfica per captar ocells, el cert és que el mateix procediment ens pot ser d’utilitat per als mamífers, amfibis, rèptils i insectes. En la nostra visita al país segur que podrem gaudir d’observar i fotografiar nombrosos espècimens. 






















































2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Por ser un viaje que no está destinado a la foto professional, sinó más bien dirigido al ocio, los resultados són satisfactorios. Espero poder repetir con la foto de fauna! De hecho Kenia ya està el caer.

      Elimina