dimecres, 23 de novembre del 2022

La unió fa la força

Taller a la Llar d'avis de Sant Cugat

La participació social, per mitjà de l'associacionisme, és fonamental per aconseguir el benestar i millorar la qualitat de vida d'una comunitat. És ben cert que, en moltes circumstàncies, val la dita de: "La unió fa la força". 
L'associació fotogràfica Qgatfoto agrupa a fotògrafs professionals i aficionats que viuen, treballen o tenen altres vincles amb la ciutat de Sant Cugat del Vallès. Té com a objectiu difondre la cultura fotogràfica, ja sigui a través d'exposicions, xerrades, tallers, projeccions i/o altres activitats. Es tracta de compartir experiència i coneixement, de fet a la societat tots aprenem de tots.
Qgatfoto vol potenciar principalment la creació, el talent i els projectes fotogràfics dels autors locals, però també desitja col·laborar amb altres persones, associacions o entitats relacionades amb l'àmbit de la fotografia. 
Un exemple recent és el taller: "Per què no ho expliquem amb imatges" que es porta a terme per compartir la nostra afició amb la gent gran de la nostra ciutat. Gràcies a un treball comú de voluntaris, junt amb l'ajut i support per part de l'ajuntament de Sant Cugat i de l'Obra Social La Caixa, aquest projecte ha arribat a bon fi.
Durant la primera sessió pràctica es van escollir com a tema diverses taules d'horticultura deteriorades pel seu ús. Bàsicament, es tractava de considerar el mòbil com a eina fotogràfica. Podeu veure resultats a continuació.
Si voleu contactar amb l'associació, podeu enviar un correu a: qgatfoto@gmail.com
Es convida a qui vulgui conèixer la seva activitat a seguir per instagram a: @qgat_foto





   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada