diumenge, 8 de gener del 2023

De la Pedrera al CCCB - cultura és vida!



Com ja he comentat en algun que altre post: "No sols de fotografia viu el fotògraf". Altres disciplines artístiques són font d'informació per al nostre univers visual. Ahir, una visita a les exposicions de la Pedrera i del CCCB m'han ajudat a comprendre millor l'abstraccionisme i el còmic contemporani.

Viure a la gran ciutat o en un lloc proper, té els seus inconvenients, però també avantages, ja que ens facilita l'accés a nombrosos esdeveniments culturals de qualitat.

He fet algunes fotos per mostrar el recorregut per aquests dos centres expositius.


A nivell arquitectònic la Pedrera és, de per si, un espectacle, però aquest cop no vaig visitar pròpiament l'edifici. Ja que fa poc havia fet un post sobre l'art abstracte, volia veure-hi l'eposició "Els camins de l'abstracció, 1957-1978. Diàlegs amb el Museu d'Art Abstracte Espanyol de Conca". Breument la resumiré dient que ens fa un recorregut molt clarificador per les diferentes manifestacions d'aquest moviment artístic.






Al CCCB podem veure "Constel·lació gràfica. Joves autores del còmic d'avantguarda". Nous llenguatges i esquemes trencadors que reflexen la societat i el món contemporani. Les autores ens mostren la seva visió crítica de com vivim actualment a través dels ulls dels mil·lenials. Unes mirades que ens donen molt que pensar sobre on som i cap a on anem.






No oblidem que la cultura és vida!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada