dimecres, 3 de maig del 2023

El visitant endarrerit (The late visitor)

Conec persones que acostumen a deixar les coses per darrera hora. Generalment, no és el meu cas, ja que m'agrada ser previsor i fer meva la dita: "No deixis per a demà el que puguis fer avui". 

És important saber-nos organitzar la vida de forma efectiva i sense estrès. De vegades aquestes "coses a fer" són quasi bé indispensables a nivell pràctic i vital. Les nostres necessitats bàsiques, cuidar la salut, la feina i la família en poden ser exemples. Indubtablement són rellevants, però també ni hi ha d'altres que encara que ens puguin semblar secundàries, no hem de deixar de fer.  En refereixo a les de caràcter lúdic o a les que ens produeixen un plaer a nivell mental o intel·lectual. Llegir una novel·la, mirar una pel·lícula, fer un viatge o visitar una exposició, són activitats que no hem de considerar de segon ordre. 

El 14 de maig acaben les actuals exposicions al Kbr Barcelona. Ambdues es complementen, la de Ilse Bing ens permet fer un recorregut per les modes i tendències fotogràfiques de la primera meitat del segle XX.  Després, la d'Anastasia Samoylova ens transporta al segle XXI i ens mostra de forma magistral com es pot desenvolupar un projecte de forma innovadora. Aporta noves idees i manté un punt de vista personal. Avui dia en que sovint sento el tòpic que diu: "En fotografia està tot fet", encara hi ha qui és capaç de presentar un treball original dintre una modalitat fotogràfica tan explotada com és la fotografia de carrer a les grans ciutats. Se’ns dubta es mereixedora del premi Kbr Photo Award.

Així que, no deixeu per a darrera hora la visita a Kbr Barcelona i gaudiu ja d'aquestes dues exposicions.

Del segle XX...

...al segle XXI


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada